Me tuotamme menestystekijöitä

Carlo Casagrande & Co Oy on kotimainen maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys. Jo kolmannessa polvessa toimiva yhtiö on perustettu vuonna 1959. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme johtavaa laatua ja toimivuutta, jotka ovat nykyaikaisen tuotannon keskeisiä menestystekijöitä.

Taloudellinen stabiliteetti on yrityksemme perusarvoja, jonka takia olemme ylpeitä taas kerran saadessamme "Suomen Vahvimmat" – sertifikaatin. (Suomen Asiakastieto Oy)

Tuotevalikoimaamme kuuluvat huonekalu- ja kalusteteollisuuden komponentit ja tarvikkeet (kalusteovet, työtasot, helat, kodinkoneet ym.), teollisuuden komponentit, jotka jakautuvat elektroniikkateollisuuden komponentit (mm. ferriitit, kondensaattorit, releet), sähköteollisuuden raaka-aineet ja puolivalmisteet (mm. Cu-köydet, vastuslangat) sekä mekaniikan komponentit (mm. kaasujouset, kuulakiskot, lukot).

CC - logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Lapinjärvellä Itä-Uudellamaalla sekä Kolhossa Keski-Suomessa. Ajanmukaisista, yhteensä 23 000 m2:n kokoisista tiloista toimitamme tuotteet asiakkaillemme tehokkaasti ja nopeasti. Myös tuotteiden jatkojalostus, esim. saranaporaukset ja ovien lasitukset, teemme Lapinjärvellä.

Kansainvälisesti kilpailukykyisten hintojen lisäksi olemme panostaneet toimintamme tehokkuuteen ja sujuvuuteen. Niinpä ei ole sattumaa, että juuri Casagrandelta löytyvät kattavimmat valikoimat, asiantunteva palvelu ja ripeät toimitukset.