Logga in i webbshoppen

Aktuellt

Kontor

Carlo Casagrande & Co Oy
PL 155
Liikkalagränden 6
00950 Helsingfors

 

                                                  
   

klicka för att se vår introdukstions video!

 

 

Carlo Casagrande & Co Oy är ett finskt familjeföretag som specialiserat sig på import-och grossisthandel. Företaget är grundat år 1959 och är än idag starkt uppbyggt på familjevärden. Vårt uppdrag är att förse våra kunder med ledande kvalitet och funktionalitet, vilka är viktiga framgångsfaktorer inom modern produktion.

Vårt breda sortiment omfattar möbel-, köks- och badrumskomponenter med olika tillbehör (luckor, bänkskivor, beslag, vitvaror, etc.). Dessutom har vi elektronikindustrikomponenter (ferriter och kondensatorer), råvaror och halvfabrikat (t.ex. kopparkablar mm.).

Vårt CC - distributionscenter är beläget i Lappträsk ca.1 timmes bilfärd från Helsingfors. Tack vare våra 23 000 m2 lagerutrymmen levererar vi smärtfritt, flexibelt och effektivt produkterna till våra kunder. Vi förädlar även produkter vid behov i Lappträsk t.ex. gångjärnsborrningar och inglasningar av luckor.

Förutom våra internationellt konkurrenskraftiga priser, har vi även satsat på effektivitet och smidighet. Det är alltså ingen slump att största sortimentet, professionell service och snabba leveranser kan allting hittas under ett och samma tak hos Carlo Casagrande.

 
 
 

Leveransvilkor Carlo Casagrande

KUNDINFO BESTÄLLNINGAR & LEVERANSER